Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این برنامه‌ها گاه مانند «صبحی دیگر» جزو برندهای اصلی شبکه است و گاه مثل «صبح بخیر ایران» از باسابقه‌ترین برنامه‌های در حال پخش سیما. در گزارش امروز، پنج برنامه شاخص صبحگاهی در تلویزیون بررسی شده است که در ادامه می‌خوانید.

صبح بخیر ایران

قدیمی‌ترین برنامه صبحگاهی حاضر تلویزیون، سحرخیزترین برنامه هم هست و حدود ساعت 6 صبح آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«صبح بخیر ایران» مانند اغلب برنامه‌های صبحگاهی، حدود یک ساعت و 45 دقیقه به طول می‌انجامد. بخشی از برنامه به ورزش صبحگاهی اختصاص دارد که به شکل تولیدی از پارک‌های تهران روی آنتن می‌رود. عبدالرضا امیراحمدی و میلاد شیران مجریان مستر برنامه هستند و در روزهای زوج و فرد به صورت چرخشی برنامه را اجرا می‌کنند. عیب بزرگ هر دوی آن‌ها، این است که زمان زیادی را به مونولوگ با دوربین می‌پردازند؛ اگرچه در گفت‌وگوها نیز برگ برنده‌ای ندارند. امیراحمدی با شوخی‌هایی گاه بامزه، فضای صمیمی‌تری به برنامه می‌دهد. «صبح بخیر ایران» گزارش میدانی ندارد و عملا غیر از بخش ورزشی، تمام برنامه در داخل استودیو می‌گذرد. این برنامه هر روز  دو  گفت‌وگوی زنده روی آنتن می‌برد؛ گفت‌وگوهایی فاقد جذابیت که نه با میزبانی از چهره‌های مطرح انجام می‌شوند و نه چالشی‌اند؛ حتی مناظره‌ای نیز که چندی پیش درباره طرح صیانت در «صبح بخیر ایران» برگزار شد و می‌توانست بسیار داغ باشد، فاقد چالش بود. هر قسمت از این برنامه در تلوبیون، به طور میانگین حدود 330 بازدید دارد.

در انتهای الوند

برنامه صبحگاهی شبکه دو را که حدود ساعت 7:15 روی آنتن این شبکه می‌رود، سه مجری جوان این شبکه اجرا می‌کنند: نجمه جودکی، مجید یحیایی و حامد مهربانی. بین این سه نفر که تقریبا به صورت مساوی روی آنتن حاضرند، جودکی با فاصله مسلط‌تر و راحت‌تر است؛ اگرچه مدتی به دلیل ابتلا به کرونا در این برنامه غایب بود. «در انتهای الوند» که مدت‌ها برنامه شبانگاهی شبکه دو بود، مدتی است برای حدود یک ساعت و 45 دقیقه به صبح‌ها آمده و بخش شبانگاهی‌اش به حدود 20 دقیقه محدود شده است. برنامه صبحگاهی شبکه دو با ورزش صبحگاهی با حبیب‌ا... حامدیان آغاز می‌شود. این قسمت اگرچه در استودیو برگزار می‌شود، اما به خاطر روحیه خاص حامدیان، حسابی پرانرژی است و برگ برنده «در انتهای الوند» است. اگرچه استودیوی این برنامه بسیار کوچک است و همه پشت یک میز به گفت‌وگو و اجرا می‌پردازند، اما «در انتهای الوند» را می‌توان متنوع‌ترین برنامه صبحگاهی شبکه‌های مختلف تلویزیون از نظر محتوا دانست که کارشناسان متعدد و بخش‌های فراوان‌تری نسبت به رقبا دارد. موضوعات مورد بحث در «در انتهای الوند»، اغلب سبک زندگی و اجتماعی است و کمترین گفت‌وگوها را با مسئولان دارد. به همین دلیل نسبت چندانی با جنجال‌سازی و چالش ندارد که نقطه ضعف آن محسوب نمی‌شود. هر قسمت از بخش صبحگاهی «در انتهای الوند»، حدود 327 بازدید در تلوبیون ثبت می‌کند.

سلام صبح بخیر

برنامه صبحگاهی شبکه سه که از ابتدای مرداد به دلیل همزمانی با مسابقات المپیک روی آنتن نرفته، طولانی‌ترین برنامه صبحگاهی سیماست که حدود ساعت 7 صبح آغاز می‌شود و نزدیک به 2 ساعت و نیم به طول می‌انجامد. مجری مستر این برنامه شاهین جمشیدی است و زهره سادات هاشمی، محمدرضا باقری، نازنین پیرکاری و سعید اکبری وی را همراهی می‌کنند. «سلام صبح بخیر» از نظر جذابیت بصری، بهتر از رقباست؛ دکور نسبتا وسیعی دارد که از دیگر برنامه‌های صبحگاهی چشم‌نوازتر است. ماسک‌های رنگارنگ و هم شکل مجریان که با لوگوی برنامه هم تزیین شده، از چیزهایی است که فقط در «سلام صبح بخیر» یافت می‌شود. با این حال محتوای برنامه دچار ضعف‌های جدی است و بیشتر با وایرال‌سازی مصنوعی در فضای مجازی مورد توجه قرار می‌گیرد. در همین خصوص تلاش عجیبی از سوی سازندگان برنامه برای فراهم کردن خوراک صفحات اینستاگرامی در جریان است که ضعف‌های جدی بر آن حادث کرده است. دیگر نقطه ضعف «سلام صبح بخیر»، بخش ورزشی آن است که با مهمان کردن فوتبالیست‌های سابق به خصوص از استقلال و پرسپولیس، پرونده ماجراهای قدیمی را به شکلی سطحی باز می‌کند و آورده خاصی ندارد. «سلام صبح بخیر» را می‌توان سیاسی‌ترین برنامه صبحگاهی سیما دانست که همواره به جریان‌های اجتماعی-سیاسی توجه می‌کند و البته جهت‌گیری قابل پیش‌بینی نیز دارد. گفت‌وگوهای سیاسی اجتماعی به‌روز این برنامه، نقطه قوت مهم آن است. «سلام صبح بخیر» تا پیش از خداحافظی موقت از آنتن، در هر قسمت به طور میانگین 709 بازدید در تلوبیون دارد.

چاپ اول

«چاپ اول» یکی از کوتاه‌ترین برنامه‌های صبحگاهی در شبکه‌های اصلی تلویزیون است که در دو بخش حدودا 45 دقیقه‌ای روی آنتن می‌رود. مجریان اصلی برنامه صبحگاهی شبکه خبر سه نفر هستند که بین آن‌ها محمد قاسمی ثابت است و المیرا شریفی‌مقدم و سوسن حسنی‌دخت به صورت چرخشی برنامه را اجرا می‌کنند. بی‌تردید حضور شریفی‌مقدم که برند شاخص شبکه خبر است، از برگ‌های برنده «چاپ اول» به شمار می‌آید. این برنامه را که به اقتضای شبکه پخش‌کننده، خبری‌ترین برنامه صبحگاهی تلویزیون است، نمی‌توان از نظر محتوایی دارای تنوع مناسبی دانست. «چاپ اول» از گزارش‌های تولیدی میدانی استفاده می‌کند و دوربین را گاه به خارج از استودیو می‌برد که نقطه قوتی هرچند ضعیف، برای آن است. در روزهای برگزاری المپیک، حضور پیمان اسدیان، مجری این شبکه در توکیو که با ارائه گزارش‌های زنده از طریق اینترنت همراه است، به طراوت «چاپ اول» کمک کرده است. برنامه صبحگاهی شبکه خبر، بخش توئیت‌خوانی هم دارد که البته انتخاب‌هایی هم‌جهت و با موضع‌گیری قابل پیش‌بینی دارد. نقطه ضعف دیگر این برنامه، در زمان گفت‌وگوهای کوتاه آن است که مجریان مستر در اتفاقی نسبتا نامتعارف، دورتر روی صندلی می‌نشینند و در عین حال که گفت‌وگوکننده نیستند، گاه به بحث وارد می‌شوند به  طوری که اختیار گفت‌وگو از دست مجری خاص آن بخش خارج می‌شود. هر قسمت از «چاپ اول» به صورت میانگین حدود 340 بازدید در تلوبیون دارد.

صبحی دیگر

برنامه صبحگاهی شبکه آموزش که دیرتر از دیگر برنامه‌ها پخش می‌شود،هر روز حدود ساعت 9:20روی آنتن می‌رود و با حدود یک ساعت وقت، مابین برنامه‌های شاخص صبح، کوتاه‌ترین برنامه محسوب می‌شود. مجری مستر این برنامه نیما کرمی است که حضورش برگ برنده مهم «صبحی دیگر» به شمار می‌آید. او چه در گفت‌وگوها و چه در مونولوگ با بینندگان، مسلط جلوه می‌کند و از اخبار روز نیز انتخاب‌هایی دقیق دارد. نیما کرمی از جمله مجریان صبحگاهی است که شوخی‌ها و واکنش‌هایش از برنامه بیرون نمی‌زند و برخلاف برخی دیگر، با هدف وایرال‌سازی مصنوعی نیست. «صبحی دیگر» دوز مناسبی از خبرها و اتفاقات روز را در کنار بخش‌های فان و سرگرمی روی آنتن می‌برد که رنگ‌آمیزی متنوعی به آن بخشیده است. در لابه‌لای برنامه صبحگاهی شبکه آموزش، از ترانه‌های شاد استفاده‌ای به‌قاعده شده است تا بینندگان این برنامه، صبح را پرانرژی آغاز کنند. همچنین دوربین این برنامه در گزارش‌های میدانی به بیرون از استودیو می‌رود که برای مخاطبان جذاب است. هر قسمت از برنامه «صبحی دیگر» در تلوبیون 197 بازدید دارد.

2323

کد خبر 1540234

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان صدا و سیما مجری رادیو و تلویزیون برنامه سلام صبح بخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۴۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید

همشهری آنلاین-مرضیه ثمره‌حسینی: «در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور به همشهری می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونرها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده‌ و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشورهای همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشورهای آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشورهای آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشورهای دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید:« چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشورهای همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشورها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود اما در شهرهایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی(مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برندهای مختلف عرضه شد.

بستنی گران‌ شده، مشتری آب رفته

مغازه‌داران می‌گویند رشد قیمت این خوراکی پرطرفدار باعث شده تقاضا برای خرید بستنی کاهش پیدا کند. رئیس اتحادیه بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ تهران با تأیید این موضوع می‌گوید: «تورم بر میزان تقاضا برای آبمیوه و بستنی اثرگذار بوده و تقاضا تا حدودی کم شده است. برای همین با وجود اینکه هزینه‌ها بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است، صنف ما برای حمایت از مصرف‌کنندگان و برای حفظ بازارمان، تصمیم گرفت امسال فقط حدود ۲۰درصد افزایش قیمت داشته باشد».

محسن مبرا، ضمن تأکید بر اینکه بستنی قیمت مصوب ندارد، ادامه می‌دهد: «از سال۱۴۰۲ بنا بر مصوبه سازمان حمایت، دیگر نرخ مصوب نداریم و نرخ‌ها از سوی خود تولیدکننده‌ها تعیین می‌شود.»

قیمت انواع بستنی در بازار

کماکان ارزان‌ترین بستنی بازاری بستنی یخی است. بستنی یخی میوه‌ای در برندهای مختلف ۷ هزار تومان است. بستنی چوبی میلکی۱۰ هزار تومان، بستنی کیم ۱۰ هزار تومان، بستنی کیک تیرامیسو ۱۵ هزار تومان، قیفی ۱۵ هزار تومان، بیسکورول ۲۰ هزار تومان، بستنی لیوانی ماراش با شیر بز ۳۰ هزار تومان، بستنی چوبی سالار ۳۰ هزار تومان و بستنی مگنولیا ۴۰ هزار تومان است.

همچنین بستنی یک لیتری طالبی و وانیلی۸۰ هزار تومان است.

هر کیلو بستنی سنتی ساده هم در تهران بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ هزار تومان و نوع ویژه و ۴ مغز آن بین ۲۰۰ تا ۲۷۵ هزار تومان است. هر کیلو بستنی میوه‌ای هم در طعم‌های مختلف انبه، توت‌فرنگی و غیره بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ هزار تومان است.

اگر بخواهید بستنی سنتی در میزان کم سفارش دهید یک ظرف کوچک بستنی سنتی حدود ۴۰ هزار تومان و یک ظرف کوچک بستنی میوه‌ای شامل ۴ اسکوپ (هر اسکوپ بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان) حدود ۷۰ هزار تومان است. اگر هوس بستنی قیفی هم کنید هر عدد آن بین ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان است. بستنی قیفی متری هم که در بعضی مغازه ها عرضه می شود با توجه به اندازه کوچک، متوسط و بزرگ به قیمت ۵۰ هزار، ۶۰ هزار و ۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

کد خبر 848579 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات قیمت - تنظیم بازار بستنی و فالوده عراق عمان امارات

دیگر خبرها

  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • در مکتب تو همیشه شاگردم من